ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Holland Hellas Logistics S.A. ιδρύθηκε το 1999 από εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή προϋπηρεσία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση στον χώρο των διεθνών μεταφορών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής, χώρος που αποτελεί και το σύγχρονο εφαλτήριο των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με την πείρα 40 και πλέον ετών των στελεχών της Holland Hellas Logistics S.A. καθώς και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών ικανοποιούμε καθημερινά τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας ασφαλείς και γρήγορες μεταφορές. Η εξειδίκευση στον τομέα της μεταφοράς ανταλλακτικών και εφοδίων πλοίων αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες μας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους συνεργάτες μας.

Ο σεβασμός στον άνθρωπο, στον συνεργάτη και στο φορτίο του είναι για εμάς η μεγαλύτερη επένδυση. Guaranteed deliveries. Our promise is a promise!!!

hhl-badge
Green_Leaves

Ο σεβασμός της εταιρείας μας ξεκινά από τους πελάτες μας και εκτείνεται στο περιβάλλον. Υιοθετούμε πολυποίκιλες, πιστοποιημένες τεχνικές για την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας στον πλανήτη. Βιώσιμες εναλλακτικές λειτουργίες που φροντίζουν την αποτελεσματικότερη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας μέσα από το πρίσμα της οικολογικής συνείδησης.

ROUTES
COUNTRIES
CUSTOMERS
SHIPMENTS

LOGISTICS SPECIALISTS

Η Holland Hellas Logistics S.A. προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες μεταφοράς που συνδέουν όλα τα ευρωπαϊκά λιμάνια με τα μεγαλύτερα κέντρα διανομής. Οι έμπειροι εκπρόσωποί μας διασφαλίζουν την ασφαλή και γρήγροη μεταφορά των φορτίων σας στο προορισμό που έχετε ορίσει.
Επικοινωνήστε μαζί μας για το δική σας μεταφορά!

ROAD TRANSPORTS

PLATFORM CONNECT

DOMESTIC TRANSPORTS

SHIPS SPARES & STORES

HUBS

COURIER

BUSINESS SOLUTIONS

WAREHOUSE SOLUTIONS

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  ISO Certification
  ISO Certification 9001 / 2008

  IFFAG & L
  Association of International Freight Forwarders & Logistics Enterprises of Greece

  HEDA
  The Hellenic Dutch Association of Commerce and Industry

  AHK
  Deutsch-Griechische Industrie -und Handelskammer

  This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.