ΔΙΚΤΥΟ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η παρουσία της εταιρείας μας σε περισσότερες από 20 χώρες της Ευρώπης καθώς και η στρατηγική συνεργασία μας με πολλαπλούς φορείς μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε σύγχρονες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας στις Διεθνείς μεταφορές.

Hubs_1

Με κεντρικό κόμβο διανομής την Ολλανδία και το Βέλγιο οι υπηρεσίες μας εκτείνονται στην Αγγλία, στην Ιρλανδία, στη Γαλλία και στις Σκανδιναβικές χώρες. Απευθείας αποστολές με FULL TRUCK & Groupage φορτία ξεκινούν από την έδρα της εταιρείας μας προς Ιταλία, Σλοβενία, Αυστρία, Πολωνία, Βαλτικές χώρες, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Hubs_2

Η Holland Hellas Logistics Α.Ε. συνδέει καθημερινά τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά λιμάνια με τα μεγαλύτερα κέντρα διανομής και τους οδικούς κόμβους των χωρών της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να λειτουργούμε με επαγγελματισμό και ταχύτητα  σε κάθε στάδιο. Από την επιλογή του φορτίου μέχρι την παράδοση στον τελικό προορισμό. Για το λόγο αυτό επενδύουμε στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους συνεργάτες μας.

ISO Certification
ISO Certification 9001 / 2008

IFFAG & L
Association of International Freight Forwarders & Logistics Enterprises of Greece

HEDA
The Hellenic Dutch Association of Commerce and Industry

AHK
Deutsch-Griechische Industrie -und Handelskammer

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.