ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ

Η υπηρεσία εγχώριων οδικών μεταφορών αποτελεί έναν ισχυρό τομέας του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει η Holland hellas Logistics Α.Ε.. Η εκτέλεση των αποστολών και των μεταφορών πραγματοποιείται άμεσα με τη χρήση ενός άψογα εξοπλισμένου και συντονισμένου στόλου μικρών μεταφορικών φορτηγών και οχημάτων.

Η σύγχρονη τεχνολογία και το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας εξασφαλίζει τις οδικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα λιμάνια της χώρας με ασφάλεια και ταχύτητα.

Domestic_1

Καθημερινός στόχος μας είναι η παράδοση όλων των δεμάτων και των προϊόντων με ταχύτητα στη μεταφορά και αξιοπιστία στην υπηρεσία.

Domestic_2

Η ακεραιότητα των υπηρεσιών μας βασίζεται στην συνεχή βελτίωση του προσωπικού και στον εξαιρετικό συντονισμό των συνεργατών μας με τελικό σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Holland Hellas Logistics Α.Ε. λειτουργεί με γνώμονα την ικανοποίηση των αιτημάτων των πελατών σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και της συνεργασίας. Κάθε πακέτο, κάθε μεταφορά έχει τη δική της ξεχωριστή αξία.

ISO Certification
ISO Certification 9001 / 2008

IFFAG & L
Association of International Freight Forwarders & Logistics Enterprises of Greece

HEDA
The Hellenic Dutch Association of Commerce and Industry

AHK
Deutsch-Griechische Industrie -und Handelskammer

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).