ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η συνεχής άνοδος του παγκόσμιου εμπορίου έχει αυξήσει σημαντικά τις ανάγκες μεταφοράς περισσότερων φορτίων σε όλους τους οδικούς άξονες της Ευρώπης. Οι υπηρεσίες των οδικών μεταφορών που παρέχει η Holland Hellas Logistics Α.Ε. καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπη, τις Σκανδιναβικές χώρες καθώς και τις χώρες της Βαλτικής, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη ανταπόκριση σε όλο το φάσμα των οδικών μεταφορών, εξυπηρετώντας με ασφάλεια, ταχύτητα και επαγγελματισμό.

Road_Transportation_1

Με υπηρεσίες LTL και FTL (μεταφοράς μικρών και μεγάλων φορτίων) η Holland Hellas Logistics εξασφαλίζει την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των εμπορευμάτων. 

Road_Transportation_2

Η εμπειρία των στελεχών, καθώς και η συνεχής εκπαίδευση  του προσωπικού καθιστούν την Holland Hellas Logistics Α.Ε. έναν πραγματικά έμπιστο συνεργάτη σε κάθε μεταφορά, σε κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουμε. Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε επιτυγχάνεται με τη σωστή διαχείριση του στόλου φορτηγών και αυτοκινήτων και με τη συνεργασία, ναυτικών και εναέριων διαύλων. Με κάθε μεταφορά που πραγματοποιούμε δημιουργούμε πραγματική υπεραξία για τον πελάτη μας.

ISO Certification
ISO Certification 9001 / 2008

IFFAG & L
Association of International Freight Forwarders & Logistics Enterprises of Greece

HEDA
The Hellenic Dutch Association of Commerce and Industry

AHK
Deutsch-Griechische Industrie -und Handelskammer

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.